You are currently viewing Nyhet! Ovala namnskyltar i rött, guld och silver
Nyhet! Ovala namnskyltar i rött, guld och silver.

Nyhet! Ovala namnskyltar i rött, guld och silver

Nyhet! Ovala namnskyltar i rött, guld och silver.

Nu kan du beställa ovala namnskyltar i rött, guld och silver!

Vår normala standardstorlek är 65×35 mm, men vi har även en mindre modell på 40×20 mm som är mer diskret och passar bra om du bara vill ha med ditt förnamn eller något annat kort. Vi kan även tillverka andra storlekar på förfrågan.

Du kan få namnskylten levererad med nål eller magnet, där magneten är den mest populära eftersom den inte gör hål i kläderna. Magneten är tvådelad – den fasta delen sitter monterad på namnskylten och den lösa delen sätter du innanför plagget där namnskylten ska fästas.

Som vanligt ingår gravyr av valfri text. Kontakta oss gärna om du vill du ha din logotype på namnskylten, men tänk på att du inte kan få logotypen i annan färg än texten som ska graveras eftersom materialet enbart har två färger, en grundfärg och en gravyrfärg.

Klicka på bilden!

Lämna ett svar